Höstupptakt

Written by Webmaster on augusti 15th, 2021

Vi var 9 stycken som träffades vid Ryggåsstugan i Snöån för en liten upptaktsträff så här inför hösten. Vi åt gott – räksallad och räkmackor, toast och ansjovismackor och lite fikabröd på det – riktigt gott, som vanligt.

Vi pratade lite om ditt och datt så som man gör när man träffas efter ett uppehåll. Vi planerade inget särskilt, men som alltid har vi detta med fotoutflykt med i tankarna. Hoppas verkligen vi kan få till någon framöver i höst när naturen bjuder på sitt allra vackraste färgpotpurri.

Vårt största prio nu är att få till en almanacka – och det brinner i knutarna!

När det gäller höstens möten siktar vi nu på septembers månadsmöte. Det går av stapeln måndag den 6/9 kl. 18.30 i klubblokalen på Myrbacka. Temat för bildtävlingen är ”vattendrag + djur” (båda kombinerade i en och samma bild), och du får lämna två bidrag till digitalklassen och två till påsiktsklassen. Digitalbilder mejlar du till jarnafotoklubb@telia.com senast kl. 15 mötesdagen. Om du även har påsiktbilder tar du med dem till mötet eller lämnar till någon som ska dit.

Välkommen!

/Anki, ordf.