augusti, 2022

Almanacka 2023

lördag, augusti 20th, 2022

Ska vi göra en almanacka även i år??? Verkligen hög tid att börja i så fall – och även om jag skulle vilja så klarar jag inte av att göra det själv utan måste ha hjälp av andra. Så avsätt ett par timmar och kom på månadsmötet den 5 september kl. 18.30 då fokus kommer att ligga på just almanackan.

Välkommen!

Första höstmötet

onsdag, augusti 17th, 2022

Då drar det ihop sig till höst, trots de otroligt varma temperaturerna. Vårt första höstmöte går av stapeln den 5 september kl. 18.30 i klubblokalen.

Under hösten är det teman för månadens bildtävling och septembers tema är HÖST – och du får tolka det fritt. Digitala bilder mejlas till jarnafotoklubb(a)telia.com senast kl. 15 dagen innan, påsiktsbilder tas med till mötet. Och det är fortfarande max 2 bilder som gäller (2 i digitala och 2 i påsikt, så varje medlem kan delta med 4 bilder totalt).  Om du kan så är det bra om du ändrar bildens storlek till max 1024 bildpunkter/tum (gäller bildens längsta sida).

Välkommen!

Teman resten av hösten:

Oktober         Djur och Skog kombinerat i en och samma bild

November     Fordon och Gul kombinerat i en och samma bild

December     Bröd och Kavel kombinerat i en och samma bild

Fotoutställning

måndag, augusti 15th, 2022

Ni som fortfarande har semester eller är lediga på annat sätt – passa på den här veckan och åk till Magasinet i Falun och se Erik Johanssons fotoutställning som pågår t.o.m. söndag 21/8. Klubben ordnar tyvärr inte någon gemensam resa dit.

Sommarutställning Erik Johansson

Bilder på hemsidan

måndag, augusti 15th, 2022

Tyvärr så kan vi inte längre se bilderna som finns under ”Månadens bilder” och ”Ur Järna fotoklubbs arkiv”. Detta är helt i sin ordning då vår leverantör har slutat med One Photo – där vi tidigare samlat alla våra bilder. Alla bilderna som fanns där är nerladdade och sparade (hoppas jag) och arbete pågår att flytta dessa till WordPress. Men då jag inte kan detta så har jag fått lov att ta hjälp så håll ut – jag hoppas det kommer att bli bra och att bilderna ska kunna ses igen.

Dala digitalsalong och bildspelstävling

lördag, augusti 13th, 2022

Vi har fått en inbjudan till Dala digitalsalong och bildspelstävling. För mer info klicka på länken nedan.

dala_digitalsalongen_bildspelstavlingen_2022_inbjudan_220803

Och vi brukar skicka in våra bidrag gemensamt, så senast 23 oktober vill jag ha bilderna till klubbens mejl: jarnafotoklubb(a)telia.com. Deltagaravgiften ska betalas in klubbvis så även om du skickar dina bilder/bildspel själv så måste du betala deltagaravgiften till Järna fotoklubb.

Hoppas att många vill ställa upp!!!

tisdag, augusti 2nd, 2022