oktober, 2021

Datum för redovisningen av Dala Digitalsalong och Bildspelstävling!

fredag, oktober 8th, 2021

Det står fel datum i inbjudan till Dala Digitalsalong och Bildspelstävling. Rätt datum ska vara söndagen den 14 november kl. 13.00 i Lindberghallen i Djurås.

Månadens möte oktober

fredag, oktober 8th, 2021

Vi var åtta stycken som samlades i klubblokalen på kvällen den 4 oktober.

Efter sedvanliga styrelseavhandlingar genomförde vi månadens bildtävling – endast digitala bilder deltog. Resultat visas nedan.

På gång i klubben:

• Almanackan: Jobbet med almanackan pågår för fullt. Vi har valt ut bilder och så ska annonser säljas. När allt sedan är tryckt och klart ska almanackorna delas ut – och då hoppas jag att många medlemmar vill hjälpa till 🙂
  • Siljanscupen: Det har kommit till vår kännedom att det är vår tur att arrangera Siljanscupen – en tävling för fotoklubbar runt Siljan. Normalt brukar den arrangeras i början av december, men då i stort sett alla människor har väldigt mycket på gång då så tänker vi höra om det är okej för de andra att vi arrangerar i slutet av januari istället. Mer info kommer.

Månadens bildtävling – tema ”Hus + Grön”

Lars Bois och Thomas Olsson delade förstaplatsen, dessutom knep Lars Bois även tredjeplatsen! Grattis!

Kom ihåg att rättigheten till fotot tillhör fotografen = den som höll i kameran när bilden togs!

1. Lars Bois

1. Thomas Olsson

3. Lars Bois

Anna-Stina Olsson

Thomas Olsson

Anki Villman

Gunnel Dahlström

Solveig Granström

Skans Kersti Nilsson

Månadsmöte oktober

fredag, oktober 1st, 2021
Det drar ihop sig till ny månad och därmed nytt månadsmöte. Måndag den 4 oktober kl. 18.30 träffas vi i klubblokalen. Vill du vara med i månadens bildtävling, med tema ’hus + grön’, mejlar du dina bilder senast kl. 15 samma dag till jarnafotoklubb(a)telia.com (ersätt (a) med @ när du skriver adressen). Har du påsiktsbilder tar du med dem till mötet.
Varmt välkommen!