december, 2021

Nyårshälsning 2021-22

Siljanscupen – påminnelse

tisdag, december 28th, 2021

Vi tävlingsansvariga vill påminna om inlämning till Siljanscupen!

Det är ju vi i Järna fotoklubb som arrangerar Siljanscupen och tycker att så många som möjligt av våra medlemmar bör vara med. Så kolla vad ni har i gömmorna och skicka/lämna in era bidrag! Vi har satt 30/12 som sista dag att skicka/lämna in bidrag.

Här finns mer info: INBJUDAN TILL SILJANSCUPEN 2021 (2022)

Anki & Gunnel

Försenad almanacka

måndag, december 27th, 2021
Tyvärr blev almanackan försenad från tryckeriet och vi fick den inte levererad förrän sent på eftermiddagen den 22 december.
Vi gör dock allt vi kan för att dela ut den så fort det bara går. Hoppas ni har överseende med detta.

fredag, december 24th, 2021

Almnackan

torsdag, december 23rd, 2021

Så till sist kom då almanackan!!!

Vill du hjälpa till att dela ut den? Vi behöver all hjälp vi kan få – så kontaktar du Bosse på tfn 070-6625245 för att komma överens om när du kan hämta almanackor hemma hos honom.

Vi behöver främst någon som kan dela ut i Vansbro och i Äppelbo, men även i delar av Järna och finnmarken.

Månadsmötet december

söndag, december 12th, 2021

Årets sista månadsmöte hölls måndagen den 6 december och vi var en trogen liten skara som träffades i klubblokalen. Sedvanliga föreningsgöromål avhandlades och mycket diskuterades – främst almanackan och dess utdelning. Dock väntar vi fortfarande på almanackan från tryckeriet och jag har inte fått något svar ännu, men så fort jag vet kommer jag att skriva här på hemsidan och på FB-sidan.

Sedvanlig månadstävling hölls också med temat ”bilvrak + skog”. Där tog Gunnel storslam och placerade sig 1 och 2 och sonen Lars knep 3:e platsen. Grattis till er!

1. Gunnel Dahlström

2. Gunnel Dahlström