september, 2021

Månadsmöte september

fredag, september 10th, 2021

Måndag den 6 september var vi några som träffades för att klara av månadens möte. Vi hade ganska mycket att prata om, det brukar ju bli så när man inte träffats på ett tag. Och nu har återigen almanackan kommit upp på agendan – uppföljande möte om den måndag den 13 september kl. 18.30 – tacksam om just du kommer då vi behöver all hjälp vi kan få!

Månadens bildtävling avgjordes också. Inga påsiktsbilder har kommit in, men däremot hela 16 digitala bidrag.

Dessa blev placerade. Grattis till er!

1. Solveig Granström

2. Anki Villman

2. Marie Fagerberg

Dala digitalsalong och bildspelstävling

fredag, september 10th, 2021

Jag vill påminna om att det drar ihop sig till inlämning av bidrag till Dala digitalsalong och bildspelstävlingen. Senast den 27 september vill jag att ni mejlar era bidrag, max 4 bilder/deltagare, till klubbens mejl (jarnafotoklubb(a)telia.com). Samtidigt betalar ni in 100 kr till klubbens konto i Handelsbanken – 263-2016 – och skriver att det gäller Dala digitalsalong.

För mer information om deltagarvillkor, se här: dala_digitalsalongen_bildspelstavlingen_2021_inbjudan

Hoppas att ni är många som vill vara med!

/Anki, ordf.