Månadsarkiv: januari 2020

Färgbildsalongen

Vi har blivit inbjudna att delta i färgbildsalongen 2020, se länk till inbjudan. Då bilderna ska skickas in klubbvis så samlar Gunnel Dahlström ihop bilderna. Hon vill ha dem senast 21 februari! Färgbildsalongen 2020 inbjudan

Publicerat i Klubbnytt | Kommentarer inaktiverade för Färgbildsalongen

Årsmöte

Publicerat i Klubbnytt | Kommentarer inaktiverade för Årsmöte

Nu har vi tagit steget in på sociala medier! Vi har nu en sida på Facebook. Sök på Järna Fotoklubb – Dala-Järna så kommer du dit.

Publicerat i Klubbnytt | Kommentarer inaktiverade för Facebook

Almanacka 2020!

Av flera anledningar har vi fått lov att ta det ledsamma beslutet att inte ge ut någon almanacka för år 2020. Vi hoppas kunna ta nya tag och ge ut en till nästa år istället.

Publicerat i Klubbnytt | Kommentarer inaktiverade för Almanacka 2020!

Medlemsavgift 2020

Då det nu är nytt år behöver du förnya ditt medlemskap! Det är samma avgift som i fjol, 80 kr, som betalas in till bankgiro 263-2016. Ange ditt namn, din adress och din epostadress – om du har.

Publicerat i Klubbnytt | Kommentarer inaktiverade för Medlemsavgift 2020

Nytt år! Fototävling! Månadsmöte!

Ja, då har vi återigen ett nytt år! Tiden går snabbt och jag tycker det var alldeles nyss som vi firade in det förra nyåret. Jag hoppas ni alla haft det bra under jul- och nyårshelgerna och att ni använt … Fortsätt läsa

Publicerat i Klubbnytt | Kommentarer inaktiverade för Nytt år! Fototävling! Månadsmöte!