april, 2021

...du tittar nu månadsvis

 

Månadsmöte maj

måndag, april 26th, 2021

Då börjar det dra ihop sig för månadsmöte igen – denna gång i maj månad! Måndag den 3 maj kl. 18.30 träffas vi vid PRO-lokalen på Myrbacka – bara för att kunna hålla avstånd i dessa corona-tider. Temat för bildtävlingen är valfri – så välj bland dina bilder och mejla till info(a)jarnafotoklubb.se (ersätt (a) med @). Senast kl. 15.00 den 3/5 vill jag ha bilderna för att hinna sätta ihop bildspelet.

Vi ska ju även byta bilder som vi har i skyltfönstret i PRO-lokalen. Så har du några bilder du gärna vill visa så ta med dem, eller lämna till någon i styrelsen, så sätter vi upp dem. Skriv också en lapp med ditt namn på som kan sitta i anslutning till bilderna. Du ska ju vara stolt över ditt verk och visa upp att just du tagit fotot!

Jag har införskaffat en kul leksak – en glaskula att använda vid fotografering. Tänkte att om vi är några stycken som vill leka lite så kan vi göra det runt kulan 🙂 Säg till bara så kan jag boka in nåt tillfälle.

Varmt välkommen den 3 maj!

/Anki

 

Månadsmöte april

onsdag, april 14th, 2021

Vi var en liten skara på 5 personer som samlades för att genomföra aprilmötet.

Just nu känns det litegrann som allt är ett enda vacuum p.g.a. pandemin. Måtte det lossna snart så vi kan börja planera för lite utflykter.

Efter sedvanliga mötespunkter visades de inlämnade bidragen till månadens bild. Hela 14 bidrag hade kommit in – tack för att ni deltar med alla fina bilder!

Efter rösternas räknande fick vi följande resultat:

  1. Anki Villman
  2. Alma Fagerberg och Lars Bois

Grattis till er!

1. Anki Villman

1. Anki Villman

2. Alma Fagerberg

2. Alma Fagerberg

2. Lars Bois

2. Lars Bois