Månadsarkiv: november 2023

Almanackan

Nu är almanackan skickad till tryckeriet! Vi håller både tummar och tår för att det går problemfritt att trycka den. Mer info kommer när vi får den från tryckeriet.

Publicerat i Klubbnytt | Kommentarer inaktiverade för Almanackan

Månadsmöte december

Det drar ihop sig till årets sista månadsmöte. Måndag den 4 december kl. 18.30 träffas vi som vanligt i klubblokalen på Myrbacka. Temat för månadens bildtävling är ”vinter”. Varmt välkommen!

Publicerat i Klubbnytt | Kommentarer inaktiverade för Månadsmöte december

Ingen fotoutställning på skyltsöndagen

I år blir det ingen fotoutställning på skyltsöndagen. Detta då vi är så få så vi mäktar inte med att dra det i hamn. Vi hoppas komma åter nästa år.

Publicerat i Klubbnytt | Kommentarer inaktiverade för Ingen fotoutställning på skyltsöndagen

Sammanfattning novembers månadsmöte

Vi var en tapper skara som träffades den gråmulna novemberkvällen. Vi avhandlade sedvanliga mötespunkter för att sedan prata om almanackan. Almanackan har blivit lite försenad från oss p.g.a. hastigt dödsfall hos närstående till mig som skapar almanackan, men nu är … Fortsätt läsa

Publicerat i Klubbnytt | Kommentarer inaktiverade för Sammanfattning novembers månadsmöte