Månadsarkiv: september 2011

Bildradion

Lyssnar ni på bildradion? Om inte, gör ett besök på http://www.bildradion.se/. Göran Segeholm, skribent, fotograf, föreläsare mm skriver följande: Genom bildradion vill jag förena mitt intresse för fotografisk bild med min förtjusning för radio. Jag vill att bildradion ska stimulera … Fortsätt läsa

Publicerat i Smått & gott & tips | Kommentarer inaktiverade för Bildradion

Dala Digitalsalong 2011

Glöm inte att lämna in bilder till Dala Digitalsalong 2011. Se inbjudningar här……..   och här.

Publicerat i Klubbnytt | Kommentarer inaktiverade för Dala Digitalsalong 2011

Siljanscupen 2011

Mora Fotoklubb inbjuder härmed fotoklubbarna runt Siljan samt Gagnefs och Dala-Järnas fotoklubbar att delta i SiljansCupen 2011. Se inbjudan här.

Publicerat i Klubbnytt | Kommentarer inaktiverade för Siljanscupen 2011

Onsdagsträffar

Onsdagsträffarna har startat igen. Den 21/9 kl. 18.00 träffas vi vid Snöån för utomhusfotografering. Vid dåligt väder är vi i klubblokalen. Träffarna fortsätter under hösten varje onsdag kl 18.00 om ej annat meddelas.

Publicerat i Klubbnytt | Kommentarer inaktiverade för Onsdagsträffar