mars, 2022

...du tittar nu månadsvis

 

Månadsmöte april

onsdag, mars 30th, 2022

Måndag 4 april träffas vi klockan 18.30 i klubblokalen. Valfritt bildtema – skicka digitala bilder så snart som möjligt till info(a)jarnafotoklubb.se – ju tidigare desto bättre.

Välkommen!

Månadsmöte mars

torsdag, mars 17th, 2022

Som vanligt var vi en trogen skara som samlades i klubblokalen för att genomföra månadsmötet för mars. Och som vanligt pratade vi om dittan och datten, vad som hänt sedan sist och vi hade även bra idéer om vad vi ska hitta på framöver – och allt kommer att finnas på hemsidan och facebooksidan när det blir aktuellt.

Kersti och Thomas berättade om när de representerade klubben när Föreningarnas dag genomfördes på gymnasieskolan i Vansbro. Elever och lärare har nu i alla fall fått se att vi finns till och vad vi gör och kan göra. Vi får se om det leder vidare till något.

Naturligtvis hade vi även månadens bildtävling. Numera är det bara digitala bidrag och det kanske fungerar lika bra som att även ha påsiktsbilder – vad tycker ni medlemmar? Ska det räcka med digitala bidrag till månadens bildtävling?

När vi klarat av både möte och bildtävling tittade vi igenom de bildspel som lämnats in till Siljanscupen. Många fina bidrag!!!

Resultat i månadens bildtävling. Grattis!

Om ni vill se bilderna i större format går det bra att klicka på dem. Och kom ihåg att rättigheterna till bilden tillhör fotografen!

  1. Lars Bois
  2. Gunnel Dahlström
  3. Gunnel Dahlström och Anki Villman

1. Lars Bois

2. Gunnel Dahlström

3. Gunnel Dahlström

3. Anki Villman

 

 

 

 

 

 

Skans Kersti Nilsson

Skans Kersti Nilsson

Nils-Erik Fagerberg

Lars Bois

Anna-Stina Olsson

Anna-Stina Olsson

Anki Villman

Städdag 12 mars

måndag, mars 7th, 2022

Lördag den 12 mars kl. 10.00 samlas vi vid klubblokalen för lite städning!

Vi har ju fått nya foton/material som vi behöver få plats med och samtidigt så står det mycket gammalt som vi kanske kan städa undan.

Och ju fler vi är – desto fortare blir vi klara!

E-postadresser

onsdag, mars 2nd, 2022

Ni medlemmar som har e-postadresser kan väl skicka ett mejl till klubben (jarnafotoklubb(a)telia.com) så att vi får aktuell e-postadress. Det är bra sätt att skicka ut information till er medlemmar  – det går snabbare än att dela information via hemsidan/FB.

/Ordf. Anki

Det börjar dra ihop sig till månadsmöte igen!

tisdag, mars 1st, 2022
Måndag 7 mars kl. 18.30 träffas vi i klubblokalen på Myrbacka – som vanligt.
Bildtema: Valfritt och digitala bilder mejlas till info(a)jarnafotoklubb.se (ersätt (a) med @) senast kl. 18.00 dagen före. OBS! ny inlämningstid!!! Detta för att jag ska hinna sätta ihop bilderna utan att stressa ihjäl mig innan mötet på måndagen.
 
Välkommen!
 
PS. Det kan också bli en överraskning, så kom på mötet så får du se 😀