januari, 2022

Årets första månadsmöte

tisdag, januari 11th, 2022

Då har vi klarat av årets första månadsmöte och årets första bildtävling!

Vi varvade allmänt prat med lite allvar – precis som vi alltid gör 🙂 Nu pratade vi mycket om kommande Siljanscupen och årsmötet. Få se om det går att ha ”vanlig” redovisning av Siljanscupen eller om vi måste lösa det på nåt annat sätt, vi avvaktar för att se vad ev. kommande ”coronarestriktioner” leder till.

Årsmöte kommer att hållas i början av februari. Återkommer med exakt datum, tid och plats.

Resultat av månadens bildtävling

1. Gunnel Dahlström och Solveig Granström
3. Thomas Olsson

Grattis!

1 Gunnel Dahlström

1 Solveig Granström

3 Thomas Olsson

Thomas Olsson

Skans Kersti Nilsson

Lars Bois

Gunnel Dahlström

Solveig Granström

Anki Villman

Nytt år – ny medlemsavgift!

tisdag, januari 4th, 2022

Då har det blivit nytt år och i och med det så är det också dags att betala in årets medlemsavgift. Medlemsavgiften är fortfarande 80 kr per person och betalas enklast in till klubbens konto i Handelsbanken 263-2016.

Första månadsmötet år 2022

tisdag, januari 4th, 2022

Det börjar dra ihop sig till årets första månadsmöte! Måndag den 10 januari är det dags igen.

Som vanligt börjar vi kl. 18.30.

Som vanligt håller vi till i fotoklubbens lokal på Myrbacka i Dala-Järna.

Som vanligt har vi månadens bildtävling – men det som inte är helt vanligt är att bildtemat är valfritt. Max 2 bilder digitalt och max 2 bilder påsikt per person. De digitala bilderna vill jag att ni mejlar absolut senast måndag den 10 januari kl. 15, men ju tidigare desto bättre, då jag jobbar till 16.15 på måndagen och innan mötet även ska hinna sätta ihop inkomna bilder till bildspelet.

Välkommen!