april, 2022

Månadsmöte igen

onsdag, april 27th, 2022

Ja, då närmar det sig ny månad igen och med det ett nytt månadsmöte. Måndag 2 maj kl. 18.30 samlas vi, som vi brukar, i klubblokalen på Myrbacka.

Bildtemat är valfritt även denna gång. Och jag är tacksam om ni mejlar in era digitala bidrag så snart som möjligt och kom ihåg att det är max 2 bilder/person. Är det någon som vill tävla med påsiktsbilder så tar du med dessa till mötet eller skickar dem med någon som ska dit. Mejla till info(a)jarnafotoklubb.se (ersätt (a) med @ när du skriver adressen), eller på samma adress som du skickat till förut 🙂

Varmt välkommen!

fredag, april 15th, 2022

Järna fotoklubb önskar alla en riktigt glad påsk!

Det ser ut att bli fantastiskt väder hela påskhelgen så passa på och var ute och njut av att äntligen få se solen.
Ta även kameran med dig, för helt plötsligt så ser du det där fantastiska motivet och då är det ju tråkigt om du inte kan fånga det. Även mobiltelefonens kamera duger – och mobiltelefonen har du ju oftast med dig.

Månadsmötet i april

lördag, april 9th, 2022

Ja, då har vi klarat av april månads möte också. En tapper skara på hela fyra personer kom i snöovädret men vi hade det väldigt trevligt. Hoppas fler kan komma nästa gång och då bör väl ändå snön ha försvunnit.

Vi klarade av de vanliga mötespunkterna i rask takt och diskuterade sedan lite öppet kring utflykter, utställningar m.m. Vi hoppas komma iväg på någon form av utflykt under försommaren – och ni medlemmar får även komma med förslag på utflyktsmål som är intresserade av.

Naturligtvis höll vi även en bildtävling och där segrade Gunnel Dahlström tätt följt av Lars Bois på andra plats och Thomas Olsson på tredje plats. Grattis till er!

1. Gunnel Dahlström

2. Lars Bois