november, 2021

Årets sista månadsmöte

tisdag, november 30th, 2021

Det börjar dra ihop sig till årets sista månadsmöte.

Måndagen den 6 december kl. 18.30 träffas vi, som vanligt, i klubblokalen. Och naturligtvis har vi även årets sista bildtävling och temat för den är ”bilvrak” + ”träd”. Jag ser fram emot många bidrag 🙂

De digitala bidragen, max 2 per person, mejlar ni in till info(a)jarnafotoklubb.se (ersätt (a) med @) senast kl. 15 samma dag. Om du hellre vill tävla med påsiktsbilder tar du med dessa till mötet, även här max 2 per person.

Välkommen!

Siljanscupen

fredag, november 12th, 2021

Siljanscupen brukar normalt gå av stapeln i början av december men då vi i styrelsen har jobbat hårt och mycket med almanackan så har cupen blivit framflyttad. Den 30 januari kommer redovisning att ske – för övrig information se här

Hoppas många från klubben vill ställa upp!

Månadsmöte november

söndag, november 7th, 2021

Novembers första dag samlades vi en liten skara i klubblokalen. Det blev mycket prat om almanackan då den just nu är högprioriterad.

Sedvanlig månadstävling hölls också med endast digitala bidrag. Temat för bilderna var ”blomma + himmel”.

1. Gunnel Dahlström
  2. Gry Fagerberg