augusti, 2021

Månadsmöte september

tisdag, augusti 31st, 2021

Då närmar vi oss hösten och det drar ihop sig för det första ”höstmånadsmötet”!

Måndag den 6 september kl. 18.30 träffas vi i klubblokalen på Myrbacka.

Som vanligt kommer vi att avhandla lite tråkigare saker för att sedan övergå till lite roligare – månadens bildtävling! Månadens tema är ’vattendrag + djur’ kombinerat i samma foto. Och som vanligt vill jag att ni mejlar ert digitala bidrag till jarnafotoklubb(a)telia.com (ersätt (a) med @) senast kl. 15.00 samma dag. Och kom ihåg att ni får lämna två digitala bidrag. Är det så att du hellre vill lämna utskrivna foton så tar du med dig det till mötet – och även här är det två bidrag som gäller.

Varmt välkommen!

/Anki, ordf.

Höstupptakt

söndag, augusti 15th, 2021

Vi var 9 stycken som träffades vid Ryggåsstugan i Snöån för en liten upptaktsträff så här inför hösten. Vi åt gott – räksallad och räkmackor, toast och ansjovismackor och lite fikabröd på det – riktigt gott, som vanligt.

Vi pratade lite om ditt och datt så som man gör när man träffas efter ett uppehåll. Vi planerade inget särskilt, men som alltid har vi detta med fotoutflykt med i tankarna. Hoppas verkligen vi kan få till någon framöver i höst när naturen bjuder på sitt allra vackraste färgpotpurri.

Vårt största prio nu är att få till en almanacka – och det brinner i knutarna!

När det gäller höstens möten siktar vi nu på septembers månadsmöte. Det går av stapeln måndag den 6/9 kl. 18.30 i klubblokalen på Myrbacka. Temat för bildtävlingen är ”vattendrag + djur” (båda kombinerade i en och samma bild), och du får lämna två bidrag till digitalklassen och två till påsiktsklassen. Digitalbilder mejlar du till jarnafotoklubb@telia.com senast kl. 15 mötesdagen. Om du även har påsiktbilder tar du med dem till mötet eller lämnar till någon som ska dit.

Välkommen!

/Anki, ordf.