Miniutställning 27 maj

Written by Webmaster on maj 28th, 2022

När Järnas köpmannaförening ordnade kvällsöppet på fredagskvällen visade vi upp fotoklubben genom en liten miniutställning i JaJärnas lokal. Och eftersom JaJärna är själva ”navet” under kvällen så passerade ganska mycket människor som fick se våra bilder i ”förbifarten”.

Vi hade bilder med från de båda bortgångna och mångåriga medlemmarna Torsten Eijryd och Sven Skoglund. Dessutom visades bilder från Skans Kersti Nilsson, Thomas Olsson, Solveig Granström och jag, Anki Villman.

Vi som var med konstaterade att vi kanske ska ha fler miniutställningar – lite enklare och lättare att ordna – men vi hoppas även att det blir julskyltning den första advent i år och att vi kan ha vår ”stora” utställning då.