Månadsmötet i april

Written by Webmaster on april 9th, 2022

Ja, då har vi klarat av april månads möte också. En tapper skara på hela fyra personer kom i snöovädret men vi hade det väldigt trevligt. Hoppas fler kan komma nästa gång och då bör väl ändå snön ha försvunnit.

Vi klarade av de vanliga mötespunkterna i rask takt och diskuterade sedan lite öppet kring utflykter, utställningar m.m. Vi hoppas komma iväg på någon form av utflykt under försommaren – och ni medlemmar får även komma med förslag på utflyktsmål som är intresserade av.

Naturligtvis höll vi även en bildtävling och där segrade Gunnel Dahlström tätt följt av Lars Bois på andra plats och Thomas Olsson på tredje plats. Grattis till er!

1. Gunnel Dahlström

2. Lars Bois

3. Thomas Olsson

Lars Bois

Gunnel Dahlström

Solveig Granström

Solveig Granström

Skans Kersti Nilsson

Thomas Olsson

Anki Villman

 

Comments are closed.