Månadens möte oktober

Written by Webmaster on oktober 8th, 2021

Vi var åtta stycken som samlades i klubblokalen på kvällen den 4 oktober.

Efter sedvanliga styrelseavhandlingar genomförde vi månadens bildtävling – endast digitala bilder deltog. Resultat visas nedan.

På gång i klubben:

• Almanackan: Jobbet med almanackan pågår för fullt. Vi har valt ut bilder och så ska annonser säljas. När allt sedan är tryckt och klart ska almanackorna delas ut – och då hoppas jag att många medlemmar vill hjälpa till 🙂
  • Siljanscupen: Det har kommit till vår kännedom att det är vår tur att arrangera Siljanscupen – en tävling för fotoklubbar runt Siljan. Normalt brukar den arrangeras i början av december, men då i stort sett alla människor har väldigt mycket på gång då så tänker vi höra om det är okej för de andra att vi arrangerar i slutet av januari istället. Mer info kommer.

Månadens bildtävling – tema ”Hus + Grön”

Lars Bois och Thomas Olsson delade förstaplatsen, dessutom knep Lars Bois även tredjeplatsen! Grattis!

Kom ihåg att rättigheten till fotot tillhör fotografen = den som höll i kameran när bilden togs!

1. Lars Bois

1. Thomas Olsson