Årsmötet 2021

Written by Webmaster on juli 26th, 2021

Årsmötet 2021 blev lagt lite senare än normalt. Februari är ju vår ”årsmötesmånad” men p.g.a. pandemin och begränsat antal deltagare så sköt vi fram det till i juni då restriktionerna lättat. Vår planering var även att vara utomhus fast under tak. Och vid Tabors gård i Rutån fanns denna möjlighet och vi var ett antal som samlades. Dock passerade ett av sommarens hittills häftigaste åskväder samtidigt som ackompanjerade årsmötesförhandlingarna men jag tror vi klarade av det i alla fall 🙂 Vi fick höja våra röster ordentligt för att överrösta regnets dundrande på plåttaket. Om ni vill se vilka som sitter i styrelsen, titta under ”Kontakt” i menyn till höger.

Efter avklarade årsmötesförhandlingar så fick vi god smörgåstårta från en av våra annonsörer i almanackan – Bettys skafferi i Nås. Jag tror alla tyckte den var god! Då vår kassör, Bo Olsson, valt att lämna sin syssla – och inte ta över någon annan heller – så avtackades han med blommor. Vi hade även tre priser som lottades ut – och där tog Fagerberg-familjen hem allt! Grattis till er!

Vi valde att utse höstens bildteman på årsmötet genom att varje deltagare fick två lappar där de skulle skriva ett ord på varje. Dessa lappar samlades ihop och sedan fick jag hjälp av Linn att dra två lappar per månad. Två ord ska alltså kombineras ihop till ett tema. Det blev lite klurigt men samtidigt utmanade och kul – hoppas ni andra också tycker det. Dessa bildteman finns under ett eget inlägg och kommer också att ligga under ”Månadens bild” i menyn till höger.

Anki
Ordf.

 

 

Comments are closed.