Månadsmöte maj

Written by Webmaster on april 26th, 2021

Då börjar det dra ihop sig för månadsmöte igen – denna gång i maj månad! Måndag den 3 maj kl. 18.30 träffas vi vid PRO-lokalen på Myrbacka – bara för att kunna hålla avstånd i dessa corona-tider. Temat för bildtävlingen är valfri – så välj bland dina bilder och mejla till info(a)jarnafotoklubb.se (ersätt (a) med @). Senast kl. 15.00 den 3/5 vill jag ha bilderna för att hinna sätta ihop bildspelet.

Vi ska ju även byta bilder som vi har i skyltfönstret i PRO-lokalen. Så har du några bilder du gärna vill visa så ta med dem, eller lämna till någon i styrelsen, så sätter vi upp dem. Skriv också en lapp med ditt namn på som kan sitta i anslutning till bilderna. Du ska ju vara stolt över ditt verk och visa upp att just du tagit fotot!

Jag har införskaffat en kul leksak – en glaskula att använda vid fotografering. Tänkte att om vi är några stycken som vill leka lite så kan vi göra det runt kulan 🙂 Säg till bara så kan jag boka in nåt tillfälle.

Varmt välkommen den 3 maj!

/Anki

 

 

Comments are closed.