Tjäna pengar på dina bilder.

Written by Webmaster on april 4th, 2011

Microstock photography – Microstock fotografering. Varför inte tjäna pengar på dina bilder. Det är idag väldigt enkelt att ladda upp bilder till olika bildbyråer, vilka i sin tur säljer dina bilder och du erhåller en viss procent royalty. Du behöver bara registrera dig hos en bildbyrå, t.ex Shutterstock eller Fotolia, lämna in ett antal ”provbilder” som de förhoppningsvis godkänner. Sedan är det bara att ladda upp och vänta på pengarna. Låter enkelt. Ja, just den delen är ganska enkel. Sedan kommer massvis med jobb, fotografering, efterbearbetning, uppladdning, kategorisering, nyckelordsbestämning. Bildbyråerna ställer höga krav på kvalité och rätt typ av bilder. Bilder med människor säljer bra.
Det är en tidskrävande sysselsättning, men har du tur kan du lyckas. Det gjorde Yuri Arcurs. Titta på hans sida och bli inspirerad.
Yuri Arcurs – Home of the world’s top selling mickrostock photographer.

 

Comments are closed.