Månadsmöte april

Written by Webmaster on mars 28th, 2021

Oj, vad tiden går fort! Det har snart gått tre månader på detta nya år, som kanske inte är så nytt längre. Men då det snart är ny månad så drar det ihop sig till ett nytt månadsmöte. Dock blir april månads möte inte den första måndagen då ju det är en helgdag utan det blir måndagen efter – den 12 april kl. 18.30. Även denna månad kommer vi att vara i PRO-lokalen där vi kan hålla avstånd.

Naturligtvis ska vi att ha bildtävling med valfritt tema. Fortfarande max 2 bilder per person och jag vill att du mejlar dem senast 12/4 kl. 15.00 till info(a)jarnafotoklubb.se – ersätt (a) med @ när du skriver adressen.

Fotoklubben har ju ”miniutställning” i skyltfönstren i PRO-lokalen. Dessa bilder har nu suttit uppe ett tag och vi kommer att byta ut dem. Nu kommer även medlemmarna som vill visa bilder att få vara med, så har du några bilder du vill visa så ta med dem till mötet eller lämna dem till någon av oss i styrelsen. Lämna också med en lapp med ditt namn på som kan sitta i anslutning till din bild/bilder.

Varmt välkomna!

/Anki, ordf.