Månadsmöte februari

Written by Webmaster on januari 27th, 2021

Det drar ihop sig till månadsmöte igen! Normalt skulle vi haft årsmöte i februari men det har vi beslutat att skjuta på framtiden – tills det blir så vi kan vara ute och hålla mötet – kanske fram i maj. Får återkomma om det.

Måndag den 1 februari kl. 18.30 går månadsmötet av stapeln. Vi kommer att vara i klubblokalen, och då det är lite svårt att hålla avstånd i den lokalen vill jag att ni anmäler om ni kommer till info(a)jarnafotoklubb.se (senast söndag 31 januari). Så får vi se hur många som vill komma och om det är möjligt att genomföra mötet. När du skriver mejladressen, byt ut (a) till @.

När det gäller månadens bildtävling så är det valfritt tema. Ev. påsiktsbilder tar du med/skickar med någon till mötet, digitala bilder mejlas till info(a)jarnafotoklubb.se senast 1 februari kl. 15.00.

Välkomna!