Månadsmöte november

Written by Webmaster on november 8th, 2020

Det var en mörk kväll när vi samlades några medlemmar i klubblokalen. Sedvanliga föreningsåtaganden avhandlades och vi diskuterade lite om vad som hänt – och kommer att hända framöver.

Thomas och Anna-Stina har hjälpts åt att få fina skyltar i PRO:s stora skyltfönster mitt på Myrbacka (där det varit frisör tidigare) och nu sitter det några bilder där. Tack för att ni ville fixa detta!!!

Vi beslutade också att inte ha någon utställning vid julskyltningen i år p.g.a. covid-19/corona. Vi tog det beslutet då vi ser att vi inte har någon möjlighet att begränsa antalet besökare och att det nu anses vara en allmän smittspridning i samhället. Så i år får ni hålla tillgodo med de bilder som visas i PRO:s skyltfönster – dessa bilder kommer även att bytas ut emellanåt.

Efter detta hade vi den vanliga månadstävlingen. Den här månadens tema var färger. Och även den här månaden utgick påsiktsklassen p.g.a. för få inlämnade bidrag, vi fick desto fler digitala – hela 19 stycken.

Här har vi placeringarna:

1. Lars Bois
  2. Thomas Olsson