Siljanscupen – påminnelse

Written by Webmaster on oktober 14th, 2020

Tidpunkten för inlämning närmar sig och jag vill bara påminna om Siljanscupen. I år är det Gagnefs fotoklubb som arrangerar. Det är helt fritt tema, så du väljer själv ut den/de bilder du vill tävla med.

Gagnefs FK vill att bilder/bildspel lämnas klubbvis och namnsatta enligt info i inbjudan, se länk nedan. Digitala bilder skickas till jarnafotoklubb@telia.com senast 23 oktober. Påsiktsbilder, och om du har eget USB-minne med bildspel, kan lämnas i klubblokalen eller till Gunnel eller mig – också senast 23 oktober. Det kostar 25 kr per bild/bildspel att vara med och det betalar du in till vår kassör (bg 263-2016) som sedan betalar in en klumpsumma för alla klubbens deltagande bidrag. När du betalar skriver du ditt namn och att det gäller Siljanscupen så han vet vad det är frågan om.

Hoppas att just du vill vara med och lycka till!

Siljanscupen 2020

/Anki, ordf.