Dags för månadsmöte igen

Written by Webmaster on september 30th, 2020

Kvällarna blir mörkare och mörkare – hösten har definitivt kommit! Men vilken lycka med alla fantastiska färger ute i naturen – jättekul att fotografera! Och tänka sig att det redan är oktober och mindre än 3 månader kvar till jul.

Och som alltid när en månad närmar sig slutet, drar det ihop sig till månadsmöte igen! Temat för oktobers bildtävling är ”Vatten” – fritt tolkat (som alltid).

Jag vill också gärna veta vilket/vilka program ni, speciellt äldre, medlemmar använder för att redigera foton i. Vi har några nya medlemmar som inte är så duktiga på det här utan vill lära sig, och jag tänkte då höra vilka program som finns. Jag själv har tillgång till Photoshop, men alla kanske inte har det. Ni kan gärna mejla in vilket program ni använder till jarnafotoklubb@telia.com.

Hoppas vi syns på måndag 5 oktober kl. 18.30 i klubblokalen!