Fototävlingar

Written by Webmaster on september 12th, 2020

Dala Digitalsalong/Bildspelstävling

Jag vill påminna om Dala Digitalsalong/Bildspelstävling som arrangeras av Gagnefs fotoklubb. Max 4 bilder/deltagare och det kostar 100 kr att vara med (betalas in till vår kassör som sedan betalar hela klubbens deltagaravgifter).

Vill du vara med så mejla bilder till jarnafotoklubb@telia.com som du har namngett enligt deras info i inbjudan. Senast söndag 27 september måste jag ha bilder för att vidarebefordra dem.

Se inbjudan i länken nedan:

dala_digitalsalongen_2020_inbjudan

Siljanscupen

Och, även det här från Gagnefs fotoklubb, en inbjudan till Siljanscupen. Även här vill de att bilder lämnas klubbvis och namnsatta enligt info i inbjudan. Digitala bilder skickas till jarnafotoklubb@telia.com senast 23 oktober. Påsiktsbilder och om du har eget USB-minne med bildspel kan lämnas i klubblokalen eller till Gunnel eller mig – också senast 23 oktober.

Siljanscupen 2020

/Anki, Ordf.