Månadsmöte i maj

Written by Webmaster on maj 5th, 2020

Då har vi haft månadsmöte i maj – vi var en tapper skara på 4 personer. Då vi var så få hade vi inte något sedvanligt möte utan vi pratade bara lite löst om tankar och idéer på sånt vi kanske kan göra framöver. Vi skrev också omdömen till bilderna från Grängesbergs fotoklubb och rangordnade dem. Tack till er som varit dit på egen hand och bedömt bilderna!

Då vi var så få så hade vi inte någon digital bildtävling på sedvanligt vis utan vi enades om att testa en ny variant. Här nedanför ligger de digitala bilder som inkommit till månadstävlingen. Ni röstar genom att mejla till jarnafotoklubb@telia.com senast den 17 maj. Ni får rösta på 3 stycken bilder, den som ni vill ha på 1:a plats ger ni 3 poäng, den som ni vill ha på 2:a plats ger ni 2 poäng, och den som ni vill ha på 3:e plats ger ni 1 poäng. I mejlet kan ni skriva t.ex.: Bild 2: 3 p, bild 7: 2 p, bild 9: 1 p.
Bilderna är klickbara om du vill se dem lite större.

Och som alltid gäller att rättigheterna tillhör respektive fotograf!

Ser fram emot att testa ett nytt sätt att ”tävla” i månadens bildtävling!

/Anki, ordf.

BIld 12