Månadsmöte april

Written by Webmaster on april 10th, 2020
I måndags hade vi månadsmöte för april. Vi hade möte trots corona och risker, men vi är ju aldrig så väldigt många personer och jag hade bett de som inte var friska att hålla sig hemma.
Vi var en liten skara som avhandlade en del aktuella saker. Vi höll även en bildtävling, den här gången blev det bara digitala bilder.
Resultatet där blev:
1) Gunnel D
2) Gunnel D
3) Elin L, Elin L och Anna-Stina O
Grattis till er!
Vi har också tagit på oss att bedöma bilder från Grängesbergs fotoklubb klubbmästerskap. De har skickat oss 8 påsiktsbilder som de vill ha omdöme på (både ris och ros) och placering för alla. Jag kommer att kalla till en träff då vi tittar på dessa bilder och enas om omdömen och placeringar. Detta blir förmodligen i slutet av april eller början av maj. De vill ha tillbaka bilderna och våra omdömen i mitten av maj.
Segrande digitalbild, fotograf: Gunnel D.