Månadsmöte april

Written by Webmaster on april 2nd, 2020

Hela världen drog i handbromsen, allt tvärnitade och blev som ett enda vacuum. Vad händer? Jo, ett litet virus kan sätta en sådan skräck i människorna att nästan allt slutar fungera. Jag undrar vart det här kommer att sluta…

Dessutom fick vi idag årets första åskväder – med snö, hagel, regn och rejäl blåst!

Men trots detta kommer vi att ha vårt månadsmöte för april. Närmare bestämt måndag den 6 april klockan 18.30 i klubblokalen på Myrbacka. Den som vill får komma, men jag ser helst att du är helt frisk. Har du några förkylningssymtom ber jag dig att hålla dig hemma.

Som brukligt kommer vi att ha fototävling – både digitalt och påsikt. De digitala bilderna vill jag att du mejlar till jarnafotoklubb@telia.com senast klockan 15.00 den 6 april. Påsiktsbilderna tar du med dig till mötet om du kommer, eller skickar med någon annan.

Varmt välkomna!

Ordf.