Månadsmöte mars 2020

Written by Webmaster on mars 3rd, 2020

Då har vi klarat av månadsmötet för mars.
Den här gången var det ett välbesökt möte – kul! Vi var hela 10 personer – varav 3 nytillkomna medlemmar! Varmt välkomna!

Vi pratade lite om den kommande våren och utflykter vi planerar att genomföra, bl.a. planerar vi en tur till Helvetesfallet. Alla enades dock om att det är trevligare att ta den turen längre fram i vår. Vi planerar även att genomföra några filmvisningar. Klubben har ju i sin ägo ett antal filmer – gamla – men det kan vara kul att se dem. Mer info kommer närmare respektive aktivitet – och aktiviteterna aviseras även på vår Facebook-sida.

När det gäller månadens bildtävling har jag ännu inte lyckats skapa ett nytt galleri. Är det någon som vet hur det går till, så får ni jättegärna höra av er till mig – Anki (jarnafotoklubb@telia.com, eller tfn 0707348811).
Hjälp mottages tacksamt!

Resultatet av månadens bildtävling blev:

Påsiktsklass
1) Nils-Erik Fagerberg