Månadsmöte oktober

Written by Webmaster on oktober 19th, 2019

Då har vi klarat av oktobers månadsmöte också! Mötet förflöt i stort sett på samma sätt som alltid – först lite genomgång av dagordningen och sedan bildtävlingar, både digitalt och påsikt. Därefter intog vi den medhavda fikan. Vi började även planeringen inför den årliga utställningen i biblioteket under julskyltningssöndagen – i år med lite nyheter! Jag nämner inget, om ni är nyfikna får ni komma och titta 🙂

Vi beslutade efter moget övervägande att lägga almanackan på is i år! Vi har inte resurser nog att genomföra den i år (läs: inte nog många aktiva medlemmar). Jag förstår att många blir ledsna, men tyvärr är läget så. Vi hoppas kunna återkomma med den nästa år och att fler då kan hjälpa till.

Det här blev resultatet av bildtävlingen:

Påsikt
1:a Gunnel Dahlström
2:a Nils-Erik Fagerberg
3:a Marie Fagerberg och Gunnel Dahlström

Digital
1:a Lars Dahlström
2:a Gunnel Dahlström och Anki Villman

 

 

 

 

 

Här ovan ser du Lars Dahlströms bidrag till digitalklassen.
För att se alla digitala bidrag klicka här: manadensbild.jarnafotoklubb.se

Grattis till alla som lämnat bidrag! 

 

 

 

Comments are closed.