Dags för månadsmöte!

Written by Webmaster on augusti 28th, 2019

Då har sommaren övergått i höst även om det just idag är högsommarvärme. 🙂 

Höstens första månadsmöte är på måndag den 2 september kl 18.30 i klubblokalen. Och nu är det inte fritt tema på bilderna till månadens bild utan nu under hösten är det ett bestämt tema varje månad. September månads tema är VATTEN – fritt tolkat. Och som vanligt – påsiktsbilder tas med till mötet och digitala bilder skickas till jarnafotoklubb(a)telia.com senast kl 15.00 på måndagen.

Nyhet!
Från och med detta månadsmöte tar var och en med sig sin egen fika – kaffe-/te-/chokladtermos, macka, bulle etc. – det du själv vill äta. När vi avhandlat dagordningens punkter fikar vi tillsammans och tittar på bilder/film etc. eller bara pratar.

Varmt välkomna till en trevlig stund!

/Anki

 

 

Comments are closed.