Påminnelse Siljanscupen 2019

Written by Webmaster on augusti 28th, 2019

Hej alla!

Hoppas ni fotat mycket nu i sommar och är redo för att delta i Siljanscupen med era fina bilder!

Gunnel, som är vår tävlingsansvarige, vill ha påsiktsbilder så att hon kan skicka iväg det senast den 4 september. Digitalbilder mejlas till jarnafotoklubb(a)telia.com så skickar jag dem vidare därifrån. Jag tar även emot bildspel till den adressen om du inte vill lämna USB-minne till Gunnel eller mig senast den 4 september. För mer information om tävlingen läs i inbjudan som är länkad nedan.
Det kostar även 25 kr/bild att deltaga och det betalas in till Järna Fotoklubbs konto 263-2016.

Ett ypperligt tillfälle att lämna bilderna till Gunnel är att komma på månadsmötet som är den 2 september, läs mer om det i nästa inlägg.

Inbjudan Siljanscupen 2019