mars, 2021

Månadsmöte april

söndag, mars 28th, 2021

Oj, vad tiden går fort! Det har snart gått tre månader på detta nya år, som kanske inte är så nytt längre. Men då det snart är ny månad så drar det ihop sig till ett nytt månadsmöte. Dock blir april månads möte inte den första måndagen då ju det är en helgdag utan det blir måndagen efter – den 12 april kl. 18.30. Även denna månad kommer vi att vara i PRO-lokalen där vi kan hålla avstånd.

Naturligtvis ska vi att ha bildtävling med valfritt tema. Fortfarande max 2 bilder per person och jag vill att du mejlar dem senast 12/4 kl. 15.00 till info(a)jarnafotoklubb.se – ersätt (a) med @ när du skriver adressen.

Fotoklubben har ju ”miniutställning” i skyltfönstren i PRO-lokalen. Dessa bilder har nu suttit uppe ett tag och vi kommer att byta ut dem. Nu kommer även medlemmarna som vill visa bilder att få vara med, så har du några bilder du vill visa så ta med dem till mötet eller lämna dem till någon av oss i styrelsen. Lämna också med en lapp med ditt namn på som kan sitta i anslutning till din bild/bilder.

Varmt välkomna!

/Anki, ordf.

EFTERLYSNINGAR!

söndag, mars 7th, 2021
1. På klubbens hemsida finns ett galleri som en del ”gamla” medlemmar har. En fundering till er – vill ni fortfarande ha era bilder med där? Om inte, skicka ett mejl till info(a)jarnafotoklubb.se så kommer jag att ta bort dem (byt ut (a) mot @ när du skriver adressen).

2. Jag efterlyser någon som är duktig med hemsidor och som skulle kunna hjälpa mig med sidan. Jag har kört fast på några punkter och vet inte hur jag kommer vidare. Om just du tror att du kan hjälpa mig, mejla till info(a)jarnafotoklubb.se.

/Anki, ordf.

Resultat månadens bildtävling mars

söndag, mars 7th, 2021

Då har vi klarat av månadsmötet i mars och vi klarade ”coronagränsen” – vi var 6 personer som höll avstånd.

Vi avhandlade punkterna på dagordningen, röstning i månadens bildtävling för att sedan ägna oss åt lite allmänt prat. Vid nästa månadsmöte kommer vi att byta bilder som visas i PRO:s skyltfönster. Vi enades om att låta en skärm vara avsedd för de gamla bilderna och en skärm åt våra egna ”moderna” bilder. Så vill du ha någon bild med så kan du ta med dig till mötet, ta med en lapp med ditt namn också, eller lämna till någon i styrelsen. På tal om styrelsen så har nu Hans Haggren tagit över kassörssysslan från Bosse Olsson som haft den sysslan i många år. Hans valdes vid ett extra styrelsemöte innan nyår, men sedan har det av någon anledning tagit lång tid hos banken. Men nu så är det färdigt och Hans är den som sköter klubbens ekonomiska åtaganden i fortsättningen.

Och till sist – resultatet från månadens bildtävling:

1. Lars Bois
  2. Anna-Stina Olsson