februari, 2021

Dags för månadsmöte igen!

tisdag, februari 23rd, 2021
Måndag 1 mars har vi vårt möte i PRO-lokalen på Myrbacka. Tiden är som vanligt 18.30. PRO-lokalen är stor så vi kan sitta utspridda med avstånd mellan varandra.

Bildtävling som vanligt med valfritt tema, och de digitala bilderna vill jag att du skickar till info(a)jarnafotoklubb.se (ersätt (a) med @) senast kl. 15 den 1 mars, och du får delta med 2 bilder. Har du påsiktsbilder tar du med dem till mötet eller skickar med någon som ska dit.

Välkommen!

Resultat månadstävlingen februari

måndag, februari 15th, 2021

Resultat för månadens tävling:

1. Bild nr 2, fotograf Thomas Olsson
  2. Bild nr 9, fotograf Gunnel Dahlström
  3. Bild nr 13, fotograf Anki Villman

Stort grattis till er!

1 plats: Bild 2, Thomas Olsson

2 plats: Bild 9, Gunnel Dahlström

3 plats: Bild 13, Anki Villman

Månadens bildtävling februari

tisdag, februari 2nd, 2021

Ja, mötet blev ju inställt men vi kör bildtävlingen digitalt istället. Det är tydligen så man måste göra i dessa corona/covid-19-tiden och jag tycker det fungerar bra.

Om du vill vara med och rösta, så skriv ett mejl till info(a)jarnafotoklubb.se senast den 14 februari. I mejlet skriver du vilken bild du vill ha som nr 1, nr 2 och nr 3 (det är bara tre bilder som blir placerade och får poäng). Den du vill ha som nr 1 ger du 3 poäng, den du vill ha som nr 2 ger du 2 poäng och den du vill ha som nr 3 ger du 1 poäng.

Vill du se bilden i lite större format så kan du klicka på den. Och kom ihåg att respektive fotograf äger sin bild!

OBS! Det är inte säkert att bilderna är i nummerordning. Kolla noga vilket nummer som står under den bild du vill lägga din röst på.

måndag, februari 1st, 2021

Månadsmöte februari inställt!!!

Bilderna till månadens bildtävling kommer att läggas upp här efter att inlämningstiden passerat. Vi kommer att ha digital omröstning på samma sätt som vi haft tidigare.

Ha det gott i kylan!