januari, 2021

Månadsmöte februari

onsdag, januari 27th, 2021

Det drar ihop sig till månadsmöte igen! Normalt skulle vi haft årsmöte i februari men det har vi beslutat att skjuta på framtiden – tills det blir så vi kan vara ute och hålla mötet – kanske fram i maj. Får återkomma om det.

Måndag den 1 februari kl. 18.30 går månadsmötet av stapeln. Vi kommer att vara i klubblokalen, och då det är lite svårt att hålla avstånd i den lokalen vill jag att ni anmäler om ni kommer till info(a)jarnafotoklubb.se (senast söndag 31 januari). Så får vi se hur många som vill komma och om det är möjligt att genomföra mötet. När du skriver mejladressen, byt ut (a) till @.

När det gäller månadens bildtävling så är det valfritt tema. Ev. påsiktsbilder tar du med/skickar med någon till mötet, digitala bilder mejlas till info(a)jarnafotoklubb.se senast 1 februari kl. 15.00.

Välkomna!

Årsmöte framflyttat, månadsmöte februari

måndag, januari 18th, 2021

Normalt sett skulle vi haft årsmöte i februari men p.g.a. rådande förhållanden med pandemin så skjuter vi på det några månader. Förhoppningsvis kanske läget lättar eller också får vi ta vårt årsmöte utomhus – när det blivit trevligare att vara utomhus 🙂

Istället blir det ett sedvanligt månadsmöte den 1 februari kl. 18.30. Förmodligen blir det i PRO-lokalen för att vi ska kunna hålla avstånd. Till månadens bildtävling är det valfritt tema, och digitala bidrag mejlar du som vanligt senast kl. 15.00 den 1 februari.

Välkommen!

Januarimötet

onsdag, januari 13th, 2021

Då har vi klarat av årets första månadsmöte! Vi var 7 personer, så vi klarade av folkhälsomyndighetens krav, dessutom i en stor lokal så vi kunde verkligen hålla avstånd till varandra.

Vi hade sedvanlig bildtävling, endast digitala bidrag var inlämnade.

Efter sedvanligt mötesförfarande och bildtävling blev det allmänt prat och fika. Tack till Thomas och Anna-Stina som fixat kaffe och till mig själv som fixat fikabrödet 🙂

Resultat bildtävlingen:

1. Lars Bois
  2. Alma Fagerberg
  3. Gunnel Dahlström

Stort grattis till er!

Vinnande bidraget fotat av Lars Bois:

2. Alma

3. Gunnel

Januarimöte 11/1 kl. 18.30 i PRO-lokalen

torsdag, januari 7th, 2021

Kom ihåg att januarimötet är i PRO-lokalen på Myrbacka (nästan mitt emot Hemköp)!

Måndag den 11 januari kl. 18.30 och det är valfritt bildtema till månadstävlingen.

Vi bjuder på fika!

Digitala bilder skickas senast kl. 15.00 samma dag till info(a)jarnafotoklubb.se (ersätt (a) med @).

Januarimöte, medlemsavgift

fredag, januari 1st, 2021

Ja, då har ett nytt år just börjat. Undrar vad det kommer att erbjuda – jag hoppas att det kan bara bli bättre än det vi just lämnat.

Då det fortfarande råder restriktioner p.g.a. pandemin så har vi månadsmötet i PRO-lokalen på Myrbacka. Det är lite större utrymme så vi kan sitta lite glesare. Dessutom bjuder vi på fika!

Naturligtvis ska vi även ha en bildtävling denna månad!

Under första halvåret är bildtemat fritt, så välj ut en eller två bilder du är nöjd med och ta med (om det är påsikt) eller mejla (digitalbild) till info(a)jarnafotoklubb.se (byt ut (a) till @ när du skriver adressen).

Då det är nytt år är det även dags att förnya medlemsavgiften!

Medlemsavgiften är fortfarande 80 kr och du betalar in det till bankgironr: 263-2016 (Handelsbanken). Skriv även dina kontaktuppgifter (adress, tfn, mejl).