november, 2020

Månadsmöte 7 december

lördag, november 28th, 2020

Det blir lite förändringar till decembers månadsmöte – annan lokal och annan tid – men samma dag som är bestämt sedan tidigare!

Då vi ska hålla distans, vilket kan vara lite svårt att göra i vår klubblokal, så kommer vi att vara i PRO-lokalen på Myrbacka (nästan mitt emot Hemköp). Och vi kommer att börja lite tidigare, redan kl. 18.00 för att hinna fika. som Thomas och Anna-Stina fixar.

Dessutom kommer bildvisningen kanske ta lite längre tid då jag kommer att spela upp bildspelet i laptop:en. Den kommer att stå så att var och en kan titta igenom bildspelet och sedan rösta. Temat för månadens bild är: Djur i natur.

Varmt välkomna till en trevlig träff i advent!

Bild: Nils-Erik Fagerberg

Ljusbeställning

måndag, november 23rd, 2020
Sista veckan som vi tar upp beställningar på ljus – herrgårdsljus och doftljus. Köp ljus och stöd klubben!
Vill du handla, hör av dig till mig (Anki). Du hittar mina kontaktuppgifter här på hemsidan under ”Kontakt”, eller skicka ett mejl till klubbmejlen – jarnafotoklubb@telia.com.
Vill du se hur ljusen ser ut, kolla på www.kirratochklart.se

Resultat Digitala digitalsalongen/Bildspelstävlingen 2020

onsdag, november 18th, 2020

Det har varit en digital redovisning av denna tävling i år p.g.a. covid-19/corona och jag tycker det gick jättebra!

Och det gick riktigt bra för en av våra medlemmar, Ulla Andersson, som knep en andraplacering – STORT GRATTIS!

Stort grattis även till Lars Bois som tyvärr inte nådde någon pallplats, han kom på 11:e plats.

Här finns hela resultatlistan:  daladigitalsalongen2020_reslistor_mm

Vill ni se redovisningen så finns den på Youtube, en länk finns på Gagnefs fotoklubbs sida: www.gagnefsfotoklubb.se. På hemsidan kan man även se bilder från tävlingen.

Månadsmöte november

söndag, november 8th, 2020

Det var en mörk kväll när vi samlades några medlemmar i klubblokalen. Sedvanliga föreningsåtaganden avhandlades och vi diskuterade lite om vad som hänt – och kommer att hända framöver.

Thomas och Anna-Stina har hjälpts åt att få fina skyltar i PRO:s stora skyltfönster mitt på Myrbacka (där det varit frisör tidigare) och nu sitter det några bilder där. Tack för att ni ville fixa detta!!!

Vi beslutade också att inte ha någon utställning vid julskyltningen i år p.g.a. covid-19/corona. Vi tog det beslutet då vi ser att vi inte har någon möjlighet att begränsa antalet besökare och att det nu anses vara en allmän smittspridning i samhället. Så i år får ni hålla tillgodo med de bilder som visas i PRO:s skyltfönster – dessa bilder kommer även att bytas ut emellanåt.

Efter detta hade vi den vanliga månadstävlingen. Den här månadens tema var färger. Och även den här månaden utgick påsiktsklassen p.g.a. för få inlämnade bidrag, vi fick desto fler digitala – hela 19 stycken.

Här har vi placeringarna:

1. Lars Bois
  2. Thomas Olsson