augusti, 2020

Månadsmöte och månadens bild september

torsdag, augusti 20th, 2020

Den här sommaren gick väldigt fort och det närmar sig redan september och första ordinarie månadsmötet för hösten. Vi hade en smygstart i form av ett upptaktsmöte vid Ryggåsstugan i Snöån i den 5 augusti då några medlemmar träffades och fikade. Det pratades även om lite andra saker som jag hoppas kommer att ske framöver. Följ oss här på hemsidan och på vår facebooksida så ni håller er uppdaterade!

September månads bildtema var ju satt till ”Människor”. Dock måste vi ändra tema då GDPR ev. kan sätta stopp för detta och vi vill inte att någon ska råka illa ut. Jag och vice ordförande, Thomas, har bestämt att vi har valfritt tema även i september.

Annars är ni varmt välkomna – om ni är friska – corona/covid-19 härjar fortfarande! Måndag den 7 september kl 18.30 träffas vi i klubblokalen. Digitala bilder mejlas senast 7/9 kl 15.00 till jarnafotoklubb@telia.com och påsiktsbilder tar du med till mötet.

Varmt välkomna!

/Anki, ordf.