maj, 2020

Resultat månadens bildtävling

måndag, maj 18th, 2020

Hej alla!

Då är tävlingstiden ute för att rösta på månadens bild. Jag hade hoppats att fler skulle vara med men då det är första gången vi gör den här varianten av tävlingen så kanske många känner sig osäkra. Hoppas fler deltar nästa gång – om vi får fortsätta göra så här p.g.a. corona eller annat.

Grattis!

Resultatet blev följande:

1: Bild 8, fotograf Marie Fagerberg

2: Bild 11, fotograf Anki Villman

3: Bild 1, fotograf Gunnel Dahlström
Bild 10, fotograf Thomas Olsson

1:a plats: bild 8, foto Marie Fagerberg

2:a plats: bild 11, foto Anki Villman

Delad 3:e plats: bild 1, foto Gunnel Dahlström

Delad 3:e plats, bild 10, foto Thomas Olsson

Månadsmöte i maj

tisdag, maj 5th, 2020

Då har vi haft månadsmöte i maj – vi var en tapper skara på 4 personer. Då vi var så få hade vi inte något sedvanligt möte utan vi pratade bara lite löst om tankar och idéer på sånt vi kanske kan göra framöver. Vi skrev också omdömen till bilderna från Grängesbergs fotoklubb och rangordnade dem. Tack till er som varit dit på egen hand och bedömt bilderna!

Då vi var så få så hade vi inte någon digital bildtävling på sedvanligt vis utan vi enades om att testa en ny variant. Här nedanför ligger de digitala bilder som inkommit till månadstävlingen. Ni röstar genom att mejla till jarnafotoklubb@telia.com senast den 17 maj. Ni får rösta på 3 stycken bilder, den som ni vill ha på 1:a plats ger ni 3 poäng, den som ni vill ha på 2:a plats ger ni 2 poäng, och den som ni vill ha på 3:e plats ger ni 1 poäng. I mejlet kan ni skriva t.ex.: Bild 2: 3 p, bild 7: 2 p, bild 9: 1 p.
Bilderna är klickbara om du vill se dem lite större.

Och som alltid gäller att rättigheterna tillhör respektive fotograf!

Ser fram emot att testa ett nytt sätt att ”tävla” i månadens bildtävling!

/Anki, ordf.

BIld 12

Månadsmöte

fredag, maj 1st, 2020

Ja, då är det dags för månadsmöte igen! Tiden går så otroligt fort så jag hinner inte med. Men på måndag den 4 maj kl. 18.30 träffas vi, som vill och är friska, som vanligt i klubblokalen. Ta gärna med fika!

Och som vanligt kör vi månadens bildtävling med valfritt tema. De digitala bilderna vill jag att du mejlar till jarnafotoklubb@telia.com senast kl. 15 på måndag, och påsiktsbilderna tar du med dig. Och det är begränsat till två bilder/medlem och kategori.

Dessutom är det sista chansen att se bilderna från Grängesbergs fotoklubb som vi åtagit oss att bedöma. Jag vill gärna ha hjälp att göra det, så även det är en anledning att komma på mötet.

Hoppas vi ses!

Varmt välkommen!