april, 2020

Stiltje

fredag, april 24th, 2020

Det händer inte så mycket i fotoklubben just nu. Det är ju coronatider och vi ska hålla social distans. Tycker det verkar som att hela världen står still, det är bara det allra nödvändigaste som rullar på.
Ja ja, förmodligen kommer vardagen, utan coronavirus och annat otyg, att komma tillbaka och då kanske i en bättre form.
Ha det bra alla fotovänner och kom ihåg att använda kameran – oavsett vilken!
📱📷
/Anki, ordf.

Hjälp sökes!

fredag, april 10th, 2020

Är det någon som kan detta med hemsidor och gallerier på one.com? Jag, ordföranden, går helt bet med att få till ett nytt galleri för månadens bild. Vore varmt tacksam om någon som kan kunde höra av sig. Mejla till jarnafotoklubb@telia.com.

Anki

Månadsmöte april

fredag, april 10th, 2020
I måndags hade vi månadsmöte för april. Vi hade möte trots corona och risker, men vi är ju aldrig så väldigt många personer och jag hade bett de som inte var friska att hålla sig hemma.
Vi var en liten skara som avhandlade en del aktuella saker. Vi höll även en bildtävling, den här gången blev det bara digitala bilder.
Resultatet där blev:
1) Gunnel D
2) Gunnel D
3) Elin L, Elin L och Anna-Stina O
Grattis till er!
Vi har också tagit på oss att bedöma bilder från Grängesbergs fotoklubb klubbmästerskap. De har skickat oss 8 påsiktsbilder som de vill ha omdöme på (både ris och ros) och placering för alla. Jag kommer att kalla till en träff då vi tittar på dessa bilder och enas om omdömen och placeringar. Detta blir förmodligen i slutet av april eller början av maj. De vill ha tillbaka bilderna och våra omdömen i mitten av maj.
Segrande digitalbild, fotograf: Gunnel D.

Månadsmöte april

torsdag, april 2nd, 2020

Hela världen drog i handbromsen, allt tvärnitade och blev som ett enda vacuum. Vad händer? Jo, ett litet virus kan sätta en sådan skräck i människorna att nästan allt slutar fungera. Jag undrar vart det här kommer att sluta…

Dessutom fick vi idag årets första åskväder – med snö, hagel, regn och rejäl blåst!

Men trots detta kommer vi att ha vårt månadsmöte för april. Närmare bestämt måndag den 6 april klockan 18.30 i klubblokalen på Myrbacka. Den som vill får komma, men jag ser helst att du är helt frisk. Har du några förkylningssymtom ber jag dig att hålla dig hemma.

Som brukligt kommer vi att ha fototävling – både digitalt och påsikt. De digitala bilderna vill jag att du mejlar till jarnafotoklubb@telia.com senast klockan 15.00 den 6 april. Påsiktsbilderna tar du med dig till mötet om du kommer, eller skickar med någon annan.

Varmt välkomna!

Ordf.