februari, 2020

Månadsmöte mars

onsdag, februari 26th, 2020

Ja, det börjar dra ihop sig till nästa månadsmöte igen!

Som vanligt träffas vi i klubblokalen på Myrbacka måndag den 2 mars kl 18.30. Ta gärna med dig lite fika –  det du själv vill ha, så tar vi en fikastund efter att vi avhandlat viktigare saker.

Som vanligt är det månadens bildtävling – digitalklass och påsiktsklass, max 2 bilder/klass och deltagare. De digitala bilderna (max 1024 pixlar på längsta sidan)  vill jag att du mejlar till jarnafotoklubb@telia.com senast 2 mars kl 15, och påsiktsbilderna tar du med dig till mötet.

Varmt välkommen!

Månadsmöte januari 2020

söndag, februari 2nd, 2020

Nytt år och  nya friska tag!

Vi träffades på ”fel” dag nu i januari. Det är ju den första måndagen i månaden som månadsmötet ska äga rum, men nu blev det den andra måndagen. Det blev så då den första måndagen var röd dag.

Då det snart är årsmöte planerades det in i minsta detalj – och om du kommer då så ska du komma hungrig! Vi bjuder nämligen på smörgåstårta och kaffe/te/saft. Så varmt välkommen!

Vid årets första månadsmöte hade vi även en bildtävling med valfritt tema. Dock har jag inte lyckats få bilderna dit jag vill så det går inte att se alla digitala bidrag, men jag jobbar på det och hoppas att hela galleriet ska finnas tillgängligt. Men jag visar vinnarbilden här nedanför.

Resultat

Digitalklass: 1) Thomas Olsson 2) Gunnel Dahlström 3) Lars Dahlström och Anki Villman

Påsiktsklass: 1) Gunnel Dahlström 2) Lars Dahlström 3) Gunnel Dahlström

Foto: Thomas Olsson