januari, 2020

Färgbildsalongen

måndag, januari 27th, 2020

Vi har blivit inbjudna att delta i färgbildsalongen 2020, se länk till inbjudan. Då bilderna ska skickas in klubbvis så samlar Gunnel Dahlström ihop bilderna. Hon vill ha dem senast 21 februari!

Färgbildsalongen 2020 inbjudan

Årsmöte

torsdag, januari 23rd, 2020

måndag, januari 20th, 2020

Nu har vi tagit steget in på sociala medier! Vi har nu en sida på Facebook. Sök på Järna Fotoklubb – Dala-Järna så kommer du dit.

Almanacka 2020!

torsdag, januari 9th, 2020

Av flera anledningar har vi fått lov att ta det ledsamma beslutet att inte ge ut någon almanacka för år 2020. Vi hoppas kunna ta nya tag och ge ut en till nästa år istället.

Medlemsavgift 2020

måndag, januari 6th, 2020

Då det nu är nytt år behöver du förnya ditt medlemskap!

Det är samma avgift som i fjol, 80 kr, som betalas in till bankgiro 263-2016. Ange ditt namn, din adress och din epostadress – om du har.

Nytt år! Fototävling! Månadsmöte!

fredag, januari 3rd, 2020

Ja, då har vi återigen ett nytt år! Tiden går snabbt och jag tycker det var alldeles nyss som vi firade in det förra nyåret.

Jag hoppas ni alla haft det bra under jul- och nyårshelgerna och att ni använt kameran – både system- och mobilkamera. Ska jag vara riktigt ärlig har jag själv inte använt systemkameran så väldigt mycket då jag upptäckt att den nya mobilens kamera har väldigt bra funktioner. Dock planerar jag någon form av fototillfälle framöver då jag även ska använda mig av stativet – kan bli spännande 🙂 Nån mer som vill hänga på?

Då det är nytt år påbörjas en hel del nya saker. Varför inte ta itu med fotograferandet nu och även delta i någon fototävling? Det är kul! Vi i  Järna fotoklubb har fått en inbjudan till Färgbildssalongen Dalarna 2020, för mer info se länken nedan. Vi samlar ihop bilderna och skickar in dem klubbvis, även deltagaravgiften betalas klubbvis. Sista datum för ihopsamling av bilder kommer efter att vi haft vårt första månadsmöte (13/1).

På tal om månadsmöte – den 13 januari kl. 18.30 träffas vi i klubblokalen. Temat för bildtävlingen är valfritt, och du får lämna max 2 bilder i vardera klass – påsikt och digitalt. De digitala bilderna vill jag ha till mejlen (jarnafotoklubb@telia.com) senast kl. 15.00 samma dag.

God fortsättning!

Färgbildsalongen 2020 inbjudan