november, 2019

Månadsmöte 2 december

fredag, november 29th, 2019

Då närmar vi oss jul och årets slut och träffas en sista gång för i år. Den 2 december kl. 18.30 träffas vi i klubblokalen för sedvanliga mötesaktiviteter. Och som vanligt – ta med den fika du vill avnjuta efter mötet!

Månadens bildtema är kommunikationfritt tolkat. De digitala bilderna mejlar du till jarnafotoklubb@telia.com så snart som möjligt, men absolut senast kl. 15.00 på måndag. Har du påsiktsbilder tar du med dem till mötet.

Hoppas vi syns!

fredag, november 22nd, 2019

Kom ihåg att anmäla att du vill vara med senast på fredag, 29/11, via mejl till bo.irene@telia.com. Du måste meddela hur många skärmar du vill ha, det får plats 6 stycken A4-bilder per sida. Lördag den 30/11 kl. 10.00 träffas vi vid klubblokalen och biblioteket för att bära skärmar och för att montera våra bilder. Ta även med fika då vi kommer att ha en liten fikastund när vi är klara!

Hoppas att just du vill vara med!

Fotoutställning i biblioteket i Järna

fredag, november 8th, 2019

Som vanligt kommer vi att ha en fotoutställning i biblioteket i Järna vid julskyltningen.

Vi vill att just du vill vara med och visa dina bilder!

Om du vill vara med vill vi veta hur många skärmsidor du behöver, det får plats 6 bilder i 20×30-format per sida. Mejla till bo.irene@telia.com med dina önskemål senast den 29 november. Lördagen, 30 november, kl. 10.00 samlas de som vill vara med vid biblioteket och monterar sina egna bilder.

Hoppas att ni är många som vill vara med och visa era alster!

Novembers månadsmöte

fredag, november 8th, 2019

Den 4 november träffades vi, en tapper liten skara, i klubblokalen på Myrbacka. Efter lite sedvanligt ”mötesprat” var det dags för månadens bildtävling – både digitalt och påsikt – med tema byggnader, se resultaten nedan. Därefter blev det bildspelsvisning och lite egen medhavd fika – jättetrevligt!

Hoppas ni som inte var där nu kommer nästa gång 🙂

Resultat påsikt:

1. Lars Dahlström
  2. Nils-Erik Fagerberg
  3. Nils-Erik Fagerberg

Resultat digitalt:

1. Gunnel Dahlström
  2. Lars Dahlström
  3. Thomas Olsson

Foto: Gunnel Dahlström, plac. 1 digitalt.

För att se alla digitala bidrag: manadensbild.jarnafotoklubb.se

Månadsmöte november

fredag, november 1st, 2019

Då är vi redan inne i november! Vart tar tiden vägen?

Vill bara påminna om att på måndag den 4 november, kl 18.30 äger novembermötet rum. Som vanligt är vi i klubblokalen på Myrbacka.

Månadens tema till bildtävlingen är ”BYGGNADER”. Digitala bilder, max 2/deltagare, mejlas till jarnafotoklubb@telia.com och påsiktsbilder, max 2/deltagare, tas med till mötet.

Vi fortsätter också med den medhavda fikan som vi avnjuter samtidigt som ordet är fritt. Är det någon som har några bilder eller bildspel som man vill visa, går det jättebra att ta med till fikastunden.

Varmt välkomna!

Resultat från Siljanscupen 2019

fredag, november 1st, 2019

Vi var tre stycken från klubben som åkte till Falu fotoklubbs redovisning av Siljanscupen. Det var många fina bidrag lämnade i klasserna, påsikt färg, påsikt sv/v, digitala och bildspel.

Det gick särskilt bra för ordföranden i Järna fotoklubb, Anki Villman, som tog hem 3:e platsen i klassen påsikt färg med en finstämd bild på en tall med ett fantastiskt rotsystem. Grattis!

Här kommer resultatlistorna för den som är intresserad: