oktober, 2019

Månadsmöte oktober

lördag, oktober 19th, 2019

Då har vi klarat av oktobers månadsmöte också! Mötet förflöt i stort sett på samma sätt som alltid – först lite genomgång av dagordningen och sedan bildtävlingar, både digitalt och påsikt. Därefter intog vi den medhavda fikan. Vi började även planeringen inför den årliga utställningen i biblioteket under julskyltningssöndagen – i år med lite nyheter! Jag nämner inget, om ni är nyfikna får ni komma och titta 🙂

Vi beslutade efter moget övervägande att lägga almanackan på is i år! Vi har inte resurser nog att genomföra den i år (läs: inte nog många aktiva medlemmar). Jag förstår att många blir ledsna, men tyvärr är läget så. Vi hoppas kunna återkomma med den nästa år och att fler då kan hjälpa till.

Det här blev resultatet av bildtävlingen:

Påsikt
1:a Gunnel Dahlström
2:a Nils-Erik Fagerberg
3:a Marie Fagerberg och Gunnel Dahlström

Digital
1:a Lars Dahlström
2:a Gunnel Dahlström och Anki Villman

Här ovan ser du Lars Dahlströms bidrag till digitalklassen.
För att se alla digitala bidrag klicka här: manadensbild.jarnafotoklubb.se

Grattis till alla som lämnat bidrag!

Månadsmöte oktober

onsdag, oktober 2nd, 2019

Oj, vad tiden går fort – redan dags för månadsmöte igen!

Måndag 7 oktober kl 18.30 träffas vi som vanligt i klubblokalen på Myrbacka. Och kom ihåg – ta med din egna fika även nu!

Som vanligt kör vi bildtävling. Månadens tema är ”DJUR”, valfri tolkning, bara det är djur med. Påsiktsbilder, max 2/person, tar du med till mötet, och digitala bilder, max 2/person, skickas till jarnafotoklubb@telia.com senast kl 15 den 7/10. Och som vanligt ska största sidan på digitala bilderna vara 1024 pixlar.

Sen har vi bara två månadsmöten kvar i år och teman för dem är:
November: Byggnader
December: Kommunikation