september, 2019

Dala Digitalsalong/Bildspelstävling 2019

onsdag, september 25th, 2019

Det börjar dra ihop sig till inlämning om du vill delta i Dala Digitalsalong/Bildspelstävling 2019. Absolut senast den 30 september måste jag ha bilderna om du vill vara med, max 4 bilder/deltagare. Bilder och bildspel skickas till jarnafotoklubb@telia.com. Samtidigt betalar du in deltagaravgiften till Järna Fotoklubbs konto 263-2016   –   100 kr för deltagande i Digitalsalongen och 50 kr för deltagande i Bildspelstävlingen. Läs mer i inbjudan som finns i länken.

dala_digitalsalongen_2019_inbjudan

Månadsmötet den 2 september

fredag, september 13th, 2019

Ja, då är höstterminen igång! Får jag skriva så, eller tänker alla då på skoltiden? Eller ska jag skriva höstsäsongen? Ja, ni vet i alla fall vad jag menar.

Vi drog igång hösten i nystädad lokal – Tack Bosse! och nya dukar på borden – Tack Thomas! Det var väldigt kul att ni lagt ner det jobbet och det kändes fräscht att komma in i lokalen nu. Dessutom startade vi nu upp ”fika efter möte”, där var och en tar med den fika man vill ha. Tack Thomas för kakan du bakat!

Naturligtvis hade vi även Månadens bildtävling, denna gång med tema VATTEN fritt tolkat! Många fina bidrag inskickade och inlämnade, och här är resultaten:

Digital:
1. Lars Dahlström
2. Marie Fagerberg
2. Bosse Olsson

Påsikt:
1. Lars Dahlström
2. Gunnel Dahlström
2. Nils-Erik Fagerberg

Grattis till er!

Segerbidraget i digitalklassen:
Fotograf: Lars Dahlström