augusti, 2019

Dags för månadsmöte!

onsdag, augusti 28th, 2019

Då har sommaren övergått i höst även om det just idag är högsommarvärme. 🙂

Höstens första månadsmöte är på måndag den 2 september kl 18.30 i klubblokalen. Och nu är det inte fritt tema på bilderna till månadens bild utan nu under hösten är det ett bestämt tema varje månad. September månads tema är VATTEN – fritt tolkat. Och som vanligt – påsiktsbilder tas med till mötet och digitala bilder skickas till jarnafotoklubb(a)telia.com senast kl 15.00 på måndagen.

Nyhet!
Från och med detta månadsmöte tar var och en med sig sin egen fika – kaffe-/te-/chokladtermos, macka, bulle etc. – det du själv vill äta. När vi avhandlat dagordningens punkter fikar vi tillsammans och tittar på bilder/film etc. eller bara pratar.

Varmt välkomna till en trevlig stund!

Påminnelse Siljanscupen 2019

onsdag, augusti 28th, 2019

Hej alla!

Hoppas ni fotat mycket nu i sommar och är redo för att delta i Siljanscupen med era fina bilder!

Gunnel, som är vår tävlingsansvarige, vill ha påsiktsbilder så att hon kan skicka iväg det senast den 4 september. Digitalbilder mejlas till jarnafotoklubb(a)telia.com så skickar jag dem vidare därifrån. Jag tar även emot bildspel till den adressen om du inte vill lämna USB-minne till Gunnel eller mig senast den 4 september. För mer information om tävlingen läs i inbjudan som är länkad nedan.
Det kostar även 25 kr/bild att deltaga och det betalas in till Järna Fotoklubbs konto 263-2016.

Ett ypperligt tillfälle att lämna bilderna till Gunnel är att komma på månadsmötet som är den 2 september, läs mer om det i nästa inlägg.

Inbjudan Siljanscupen 2019