februari, 2019

Månadsmöte

onsdag, februari 27th, 2019

Det drar ihop sig till månadsmöte igen!

Måndag den 4 mars kl. 18.30 träffas vi i klubblokalen.

Temat för bildtävlingen är valfritt. Som vanligt tar du med dina påsiktsbilder (2 st/person) och de digitala mejlar du till jarnafotoklubb@telia.com (2 st/person). Senast kl 15.00 vill vi ha dina digitala bilder för att de ska komma med.

Ser fram emot att träffa just dig!

Årsmötet och några rader från nya ordföranden

onsdag, februari 6th, 2019

Ett nytt år – 2019! Ett oskrivet blad – vad kommer det att bjuda på?

Järna Fotoklubb höll i alla fall sitt årsmöte den 4 februari med en trogen skara medlemmar närvarande. Årsmötesförhandlingarna avhandlades, och det valdes en ny ordförande – jag, Ann-Kathrin Villman. Jag har så långt namn så jag kallas oftast bara ”Anki”. Vi tackar avgående ordföranden Mats Gunnarsson för det jobb han gjort för klubben! På posten som kassör sitter den trogne Bo Olsson, och som sekreterare, den lika trogna Solveig Granström. Tomas Olsson blev nyvald vice ordförande och tyvärr är posten som vice sekreterare vakant. Efter årsmötesförhandlingarna visade Nils-Erik Fagerberg några fina bildspel med väl vald musik till.

Jag ska som nyvald ordförande försöka axla detta ansvar att föra fotoklubben framåt. Jag ska göra mitt bästa och jag har många duktiga medarbetare i styrelsen till min hjälp. Men vi behöver även medlemmarnas hjälp. Kom med idéer och förslag på t.ex. utflykter och annat vi kan göra tillsammans med våra kameror.

Och kom ihåg – även mobiltelefonen är en bra kamera!