oktober, 2018

Fotoutställning på skyltsöndagen

lördag, oktober 27th, 2018

Hör upp alla medlemmar!

Den sedvanliga fotoutställningen i biblioteket i Dala-Järna under skyltsöndagen kommer att ha ett annat upplägg i år. Tanken är att vi medlemmar ska ställa ut fler foton än tidigare – och nya. Det har ryktats om att folk tröttnat på foton de sett tidigare och även tröttnat på foton som visar gamla tider.

Så vi i styrelsen vill att ni medlemmar ställer upp och visar de foton ni själva är nöjda med och som ni vill delge andra. Ni kan även anmäla hur många skärmar ni behöver för era bilder så vi kan ta dit dessa i förväg.

Vill ni veta mera så hör av er till någon i styrelsen.

Siljanscupen 2018

tisdag, oktober 23rd, 2018

Hej

Vill bara påminna om att nu är det snart försent att skicka och lämna in bilder till Siljancupen. Gunnel kan ta emot bilder till och med i morgon den 24:e och jag kan ta emot digitala bilder till och med den 25:e. Sen måste jag skicka in dem.

Se nedan förra inlägget om Siljanscupen.

Hej

Som tidigare utskickat mail med inbjudan är det nu dags för en ny Siljanscup.

Påsiktsbilder lämnas till Gunnel Dahlström senast 22/10 och digitala skickas till mig, Mats Gunnarsson. Skicka in digitala bilder till info@jarnafotoklubb.se.
Redovisningen sker den 9/12 kl. 13, men all den informationen står på inbjudan som jag hoppas även du fått. Kostnaden, 25 kr/bild, ska betalas in på fotoklubbens konto (det görs väl bäst samtidigt som en lämnar över bilderna).

Mats

Månadsmöte och månadens bild oktober

onsdag, oktober 3rd, 2018

Hejsan
Den 1:a oktober i den första höstmånaden avhölls som vanligt ett månadsmöte med bildtävling.
Resultatet av bildtävlingen ser ni nedan. Bilderna kan ni se via länken nedan.

Digitalklass:
1. Ann-Kathrin Villman
2. Marie Fagerberg
3. Lars Dahlström
Gunnel Dahlström

Påsiktsbilder:
1. Gunnel Dahlström
Marie Fagerberg
3. Lars Dalström
Nils-Erik Fagerberg

Vinnande bild i digitalklassen:

Fotograf: Ann-Kathrin Villman

För att se alla bidragen följ länken: manadensbild.jarnafotoklubb.se

Siljanscupen 2018

tisdag, oktober 2nd, 2018

Hej

Som tidigare utskickat mail med inbjudan är det nu dags för en ny Siljanscup.