december, 2017

Siljanscupen 2017

måndag, december 11th, 2017

Hej

Söndagen den 10:e december avhölls redovisningen av Siljans cupen 2017 i Hulåns ordenshus.

Deltagande klubbar i tävlingen var: Järna Fotoklubb, Mora Fotoklubb, Faluns Fotoklubb och Gagnefs Fotoklubb.
Klasserna i tävlingen var Påsikt färg och Svartvitt. Digitala bilder och bildspel.
Domaren som bedömde bilder och bildspel var Falu fotografen Håkan Olsén.

Tyvärr kunde han inte komma till redovisningen. Inte heller representanter för Mora Foto Fotoklubb kunde närvara.

Vi som kunde närvara hade en trevlig stund med trevliga fotografer, fina bilder och bildspel och gott kaffe
Stort tack till alla i Järna Fotoklubb för insatsen.

Mats
Resultat Siljanscupen 2017

Bildtävling december

måndag, december 11th, 2017

Hej alla medlemmar
Sista månadsmötet och bildtävlingen för 2017. Tomten och det nya året närmar sig med stormsteg. Som vanligt avhölls en bildtävling. Temat för denna gång var ”Djur”.
Resultatet av tävlingen ser ni nedan. De andra bilderna finns i galleriet.

Temat är fritt för första halvåret 2018 så fatta kamerorna och knäpp på allt ni ser.
Mats

Digitalklass:
1. Gunnel Dahlström
2. Ann-Kathrin Villman
3. Bo Olsson

Påsiktsbilder
1. Gunnel Dahlström
2. Arne Johansson
2. Ann-Kathrin Villman

Vinnande bild i digitalklassen:

1. Steglits

Foto: Gunnel Dahlström