maj, 2012

Bilder ur fotoklubbens arkiv

torsdag, maj 24th, 2012

Järna fotoklubb har lagt ut några av sina äldre bilder för påseende. I första omgången bilder med anknytning till Myrbacka i Dala-Järna.
Gå till sidan Ur Järna Fotoklubbs arkiv för länk till bilderna eller gå direkt till dem här.

Järna Fotoklubb får 2012 års kulturpris

fredag, maj 11th, 2012

Vansbro kommuns kulturpris för år 2012 går till Järna Fotoklubb!
Prissumman är på 10 000 kr och kommer att delas ut vid firandet på nationaldagen.

Läs mer Vansbro kommuns hemsida

Månadstävling Maj

tisdag, maj 8th, 2012

Årets fjärde klubbtävling är genomförd. Temat var ”Rost” och resultatet blev så här:

Digitalklassen:
1. Nils-Erik Fagerberg
2. Bosse Olsson
3. Solveig Granström

Påsiktsklassen:
1. Gunnel Dahlström
2. Lars Dahlström
3. Arne Johansson

Vinnarbilden i digitalklassen.

Foto: Nils-Erik Fagerberg

I Påsiktsklassen delas ledningen mellan Gunnel Dahlström och Lars Dahlström medan Nils-Erik Fagerberg  håller 3:e platsen.

Återstår ytterligare 4 deltävlingar innan klubbmästarna i respektive klass kan utses. Nästa tävling kommer i september på tema SPEGELBILD.

Nu gör vi ett uppehåll till augusti då vi träffas för att lägga upp riktningen inför höstens verksamhet. Håll utkik i lokala annonsbladet.

Onsdagsträffarna fortsätter som vanligt tills vidare.